Aко Вашият бизнес все още разчита на традиционната печатна реклама,  време е да актуализирате маркетинговата си стратегия. Печатните реклами вече не са ефективни, а навлизането на дигиталните технологии допълнително допринася за това.

Сигурно се питате какъв е новият начин за реклама?

Ето го и него:

Digital Signage е нововъведение в дигиталния свят и рекламата, при който индивидуални, персонализирани материали се излъчват на електронни дисплеи с цел да се достави съобщение до целева аудитория в точно определено време.

Но това не е всичко.

Услугата Ви осигурява винаги актуално и таргетирано съдържание – реклами, новини, съобщения и всякакви материали по Ваше желание. Digital Signage комуникира ефективно с клиентите, като носи ползи за тях, докато ги забавлява и информира, а в същото това време Вашият бранд се настанява удобно в главите им.

Ето как и защо Digital Signage действа:

Привлича интереса на клиента

Един Digital Signage проект може да излъчва персонализирани снимки и видеа с всевъзможни ефекти във високо качество.

Освен това дигиталните дисплеи могат да се монтират на стратегически места, с цел доставяне на правилното съобщение на целевата група хора в точно определено време.  По този начин Digital Signage съществено се отличава по функционалност от печатните реклами. Технологичното решение неминуемо ще привлече вниманието на клиента, а това, както знаем, е първата стъпка към реализирането на успешни продажби.

Много по-гъвкаво е в сравнение с печатната реклама

Digital Signage е най-гъвкавото технологично рекламно решение на пазара.

За разлика от статичните печатни реклами, съдържанието на Вашия дигитален проект може да бъде променяно за секунди. Дисплеите винаги ще показват информация за актуални промоции, новини или специални събития.

Прави Вашия бранд разпознаваем

Digital Signage технологията доказано осъществява ефективен контакт с клиентите Ви, като им предоставя различен подход от традиционното натрапване на рекламни постери, брошури и флаери. DS дигиталните дисплеи могат да излъчват всякакво съдържание, което позволява едновременно да информирате, да забавлявате и да рекламирате продукта си. Така Вашите потенциални или вече съществуващи клиенти запомнят едно различно преживяване, което носи само ползи за бизнеса.

Вижте примери за съдържание, което веднага ще Ви донесе успех.

Спестява разходи

Можете да забравите за разходите за печат на рекламни материали, транспорт, разпространение и монтаж. Дигиталните дисплеи с инсталиран Digital Signage софтуер спестяват всички тези главоболия, защото се управляват в реално време чрез Интернет връзка.

Вече сигурно се чудите дали наистина си заслужава

Създава канали за нови приходи

Дигиталния свят може да Ви донесе много повече, отколкото можете да си представите.

Инсталирането на дигитални рекламни дисплеи отваря възможности, свързани с допълнителни доходи от продажба на рекламно време на магазини, ресторанти, търговски центрове в близост до Вашия обект.

Ако вече се чудите доказани ли са наистина всички тези обещания, вижте внимателно тази инфографика.

Поддържа се лесно

Веднъж инсталирани, дигиталните дисплеи се поддържат много по-лесно в сравнение с печатната реклама, която с времето остарява и се изхабява.

Имате възможността да изградите мрежа от Digital Signage дисплеи, които се управляват централизирано и бързо от оператор. Това значително улеснява поддръжката, спестява Вашето време и създава модерен облик на Вашия бизнес.

Създава модерен облик на Вашия бизнес

Инсталирането на Digital Signage проект несъмнено ще съобщи на вашата аудитория: “Аз се интересувам от нововъведенията и съм в крак с най-новите тенденции”. Вие ще предложите най-съвременното изживяване за Вашите клиенти, а те ще останат наистина впечатлени.

Какъв е изводът?

Ако сте стигнали до тук, вероятно си мислите, че нашата цел е да Ви накараме непременно да захвърлите печатната реклама и да се доверите на най-новото решение – Digital Signage.

Всъщност не е така.

Ние можем да ви помогнем да съчетаете традиционната печатна реклама с DS проект, като максимално се възползваме от предимствата на Digital Signage, за да премахнем недостатъците на традиционната реклама.

Много компании използват и двата начина в своята маркетингова стратегия, което им осигурява още повече предимства на пазара. Традиционната реклама и Digital Signage се съчетават успешно и носят на бизнеса много по-добро представяне и голям обхват на пазара.

Свържете се с нас