Чакането на опашки у нас може да се определи като ежедневие.

Според проучвания най-много се чака в банките, след това в магазините, както и пред лекарския кабинет. Почти 97% от хората стават изнервени, докато чакат на опашка, а другите 3% очевидно са големи оптимисти.

Вероятно Вашите клиенти попадат някъде сред тези 97%, а направите ли тяхното първо впечатление от посещението им при Вас лошо, е почти сигурно, че следващият път няма да дойдат.
Не искате това, нали?

Ето го решението:

Чрез малка промяна във вашата чакалня или офис можете да преобърнете усещанията на клиентите си и да направите чакането доста по-кратко – дори и да не е.
Използвайки Digital Signage технологията,можете да създадете усещане за бързо преминаващо време. като предложите следното:

  • Собствена вътрешна телевизия
  • Персонализирано съдържание
  • Допълнителни полезни и интересни елементи

Ето защо този начин наистина работи:

Digital Signage премахва скуката

Известен факт е, че емоцията променя усещането за това как прекарваме времето си.

Приятните емоции забързват времето. Просто не го усещаме, когато сме влюбени, весели, щастливи, когато четем хубава книга или слушаме приятна музика. Неприятните емоции пък го забавят. Половин час при зъболекаря усещаме като половин ден. Чакането пред лекарския кабинет може да бъде най-досадното и напрегнато време, ако стоим в празна чакалня без възможност за разсейване. “Висенето” пред банкова или друга институция пък може да събуди нервите и на най-уравновесения човек.

Digital Signage е иновативна система от дигитални рекламни дисплеи, която може да излъчва всякакъв по вид съдържание.

Чрез предлагане на различна развлекателна информация, спортни блокове, трейлъри на филми и други, намаляваме скуката и усещането за дълго чакане и “загуба на време”.

Вие ще имате наистина огромно предимство, защото така клиентите или пациентите Ви ще прекарат по-приятно и пълноценно на опашката, което не е никак често срещано.

Digital Signage доставя значимо съдържание

Доказано е, че клиентите се чувстват по-добре, когато са добре информирани за Вашата бизнес практиката и процедурите, които им предстоят. Полезна информация в тази насока може да успокои нервите, тъй като вече е ясно какво следва. Така със сигурност ще отговорите на въпросите на повечето хора, а и ще ги накарате да се чувстват в сигурни ръце. Чрез дигиталните рекламни дисплеи можете още да информирате какви са следващите стъпки в процедурата или да давате съвети от друго естество.

Digital Signage намалява стреса и безпокойството пред лекарския кабинет

Много често сме изправени пред напрежение и притеснение, свързано с посещението си в клиниката.

Забавлението не само намалява усещането за дългото чакане, но и спомага за това пациентите да се чувстват по-спокойни и сигурни преди срещата с лекаря. Забавните и интересни материали изключват съзнанието за определен момент, което значително намалява усещането за стрес и притеснение преди да влезем в кабинета или докато изчакваме приятел в чакалнята.

Digital Signage подчертава Вашите ценности

DS проектът позволява да управлявате информацията, която се показва пред клиентите.

Това естествено означава, че имате пълен контрол над това какво съдържание да НЕ се показва.

Персонализираната програма, която създаваме, гарантира, че пациентите Ви няма да видят нещо, което ще ги разстрои, ядоса или обиди – нещо, което няма как да предвидите със сателитна телевизия. Така елиминираме още един риск, свързан с излъчването на реклами на Ваши конкуренти.

Digital Signage показва актуално и свежо съдържание

Ако оставите клиентите да чакат в пълна тишина, а на Вашия телевизор се редува еднообразно съдържание, настроението в чакалнята бързо ще се развали.

Една от най-силните страни на Digital Signage се изразява във възможността за постоянно обновяване на информацията и винаги актуално съдържание, което е таргетирано. Това означава, че според деня и хората, които ще обслужвате днес, може да върви определен плейлист в определени часове. Така ще бъдете сигурни, че задоволявате в най-голяма степен интереса на клиентите си.

Всичко това Ви отличава от останалите

В повечето случаи хората имат голям избор от това кой обект да предпочетат.

За да ги привлечете при Вас, е нужно да доставите уникално преживяване за тях още от момента, в който отворят вратата. Голяма част от първото и най-важно впечатление, което оставяте, е свързано с чакането преди консултация, затова е важно това време да бъде прекарано приятно. А какъв по-подходящ начин да направите това от предоставянето на всички изброени по-горе ползи?

Научете всички сфери на бизнес, където можете да използвате Digital Signage